Velkommen til Klassikernes Rejseforening


Klassikernes Rejseforening laver kulturrejser med fagligt indhold

På vores kulturrejser besøger vi steder, som har tilknytning til den græske og romerske kultur. Vi ser de antikke bygninger eller resterne af dem samt skulpturer, keramik og andre levn, der er på de store museer i de byer, som vi besøger. Desuden fortæller vores guider om datidens samfund og de gode historier, der er knyttet til stederne. Men vi nøjes ikke med det, idet vi også prøver at finde de spor, som antikken har sat på eftertiden. Alle ture ledes af danske faglige guider, som har en universitetsuddannelse i relevante fag. Alle guider arbejder frivilligt og ulønnet; deres drivkraft er kærligheden til og ønsket om at formidle den antikke kultur til så mange som muligt. Vores guider er primært faglige guider, så gæsterne må ikke forvente, at guiderne står til rådighed døgnet rundt.

Vi gør opmærksom på, at storbyferie er ”hårdt arbejde”, hvor man går meget, og det er derfor nødvendigt, at man er selvhjulpen.

Hvis du ikke bryder dig om at flyve, er der mulighed for at købe hotel og program alene og selv stå for transporten.

Alle udflugter og entréer i rejseprogrammerne er altid inkluderet i turens pris. Bemærk dog, at lokal transport ikke er inkluderet i turens pris, medmindre andet er angivet.

Busrejser
De to første sæderækker i bussen er altid reserveret til guiderne. Det gælder både på lufthavnstransfer, udflugter og rundrejser med bus.

Tilmeldingsfrister

Vær opmærksom på, at vi har tilmeldingsfrister på vores ture! Såfremt minimumsdeltagerantallet ikke er opnået ved sidste frist for tilmelding, så er vi desværre nødt til at aflyse turen. Derfor er det vigtigt, at rejserne bestilles i god tid. Tilmeldingsfristerne fremgår i rejseprogrammet og på beskrivelsen af turen på hjemmesiden. Bestil din rejse her.

Læs mere om vores guider og vores koncept under rubrikken ”Om os”. Besøg også vores profil på Facebook.

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på 86 69 19 87 eller info@klassikerne.dk.
Seneste nyt
15.3.24
NYHED! Helt ny rejse til Rom
Vi er glade for at kunne præsentere den anden rejse i efterårsferien 2024....
8.3.24
Tag til Grækenland i Paulus fodspor
Vi er glade for at vi nu kan præsentere programmet på en af vores 2 rejser i......
Klassikernes Rejseforening  |   8669 1987  |   info@klassikerne.dk