Rundrejse i Grækenland - Hoteller


På turen til Grækenland bor vi på følgende hoteller:

Parnassos Hotel, Delfi

Hotellet er centralt beliggende i hjertet af Delfi - ikke langt fra museet og de arkæologiske udgravninger. Værelserne er indrettet i klassisk stil med eget bad/toilet, telefon og TV. Hotellet har iøvrigt egen restaurant med middelhavsretter.

Rex Hotel, Kalabaka***

Hotellet har ialt 35 værelser, som alle er indrettet i individuel stil. Værelserne er indrettet med eget bad/toilet, klimaanlæg, gratis Wi-Fi, hårtørrer, telefon og TV.

Bretania Hotel, Ioannina

Hotellet har en fin beliggenhed med udsigt over Lake Pamvotida og Ioannina. Hotellet ligger i nærheden af de arkologiske serværdigheder. Værelserne er meget forskellige i indretning og beliggenhed, men alle indrettet med eget bad/toilet, TV, Wi-Fi og hårtørrer.

Comfort Hotel, Preveza

Er beliggende i centrum af Preveza i nærheden af det historiske centrum. Værelserne er smagfuldt indrettet med gratis WiFi, TV, aircondition og eget bad/toilet. Hotellet har iøvrigt egen bar.

Hotel Pappas, Loutraki/Korinth

Hotellet er beliggende i Loutraki - skønt beliggende lige ud til havet. Hotellet har ialt 100 værelser, som er med eget bad/
toilet, TV, safe, hårtørrer og lille køleskab.

Evripides Hotel, Athen

2-stjernet hotel centralt beliggende i Athen, ikke langt fra Akropolis og i gåafstand fra den gamle bydel Plaka. Værelser med bad/toilet, TV, telefon, aircondition, safety boks, køleskab og hårtørrer. Hotellet har i øvrigt elevator, bar, tagterrasse og lounge. Morgenmad er inklusiv. Hotellet er egnet for bevægelseshæmmede.
 
Bemærk, flere af hotellerne er mindre familiehoteller og værelserne kan være indrettet meget forskelligt.
Klassikernes Rejseforening  |   8669 1987  |   info@klassikerne.dk