Rejsemål


Klassikernes Rejseforenings formål er at fremme interessen for den klassiske oldtid, og vores rejsemål er udvalgt udfra dette. De steder vi besøger på vores kulturrejser, har alle på en eller anden måde en tilknytning til den klassiske oldtid. På rejserne interesserer vi os for historien, og de spor oldtiden har sat sig i eftertiden. På alle rejser deltager danske faglige guider.
Vi tilbyder hovedsageligt vores historiske rejser i påskeferien og efterårsferien.

Se programmer for vores rejser i påsken 2020 nedenfor.

 

Påskeferien 2020

Efterårsferien 2020

De første informationer om rejserne i efteråret 2020 præsenteres løbende på hjemmesiden. Rejsemål i efterårsferien 2020 er Rom, Firenze og Grækenland. Vil du være sikker på at få en plads, er det muligt at forhåndsreservere pladser på turene ud fra de indledende informationer. Du sender blot en mail til info@klassikerne.dk. De endelige programmer er senest klar primo januar. Såfremt programmet ikke lever op til dine forventninger, er det naturligvis muligt at slette din forudbestilling!


Kontakt os
Hvis du har spørgsmål eller er interesseret i en af vores rejser, er du velkommen til at kontakte
Klassikernes Rejseforening på telefon 86 69 19 87 eller info@klassikerne.dk.
 
Du kan også bestille din rejse her på hjemmesiden, og herefter sender vi girokort til indbetaling af depositum. Bestil rejsen her.
Seneste nyt
2.12.19
Tilmeldingsfrist til rejserne i påsken 2020 d. 19.12.
Sig nærmer tiden… Til både den søde juletid og til tilmeldingsfristerne for påskens......
Klassikernes Rejseforening  |   Brønlundsvej 9  |   9210  Ålborg SØ  |   8669 1987  |   info@klassikerne.dk