Rejseforsikring


 
Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring. Kontakt AlfA Travel på 80 20 88 70 for rådgivning om, hvilken forsikring der dækker jeres behov. Du kan også læse mere om forsikring og bestille her.
Folketinget har vedtaget, at den offentlige rejsesygesikringen på det gule sundhedskort bortfalder pr. 1. august 2014. Lovændringen betyder, at rejsende efter denne dato, ved rejser indenfor EU/EØS, ikke længere vil være dækket af det offentlige for udgifter til lægehjælp, samt lægeordineret medicin, –sygehusophold, –behandling og -operationer. Det er således vigtigere end nogensinde at være dækket af en rejseforsikring.
 
Det blå EU-sygesikringskort dækker udgifter til nødvendig læge- og sygehusbehandling, medicin mm. under ophold i et EU-land, Norge, Island, Liechtenstein og Schweiz. Behandling på private hospitaler og klinikker vil ikke længere være dækket. Hvis I ikke har tegnet rejseforsikring men kun rejser med det blå EU-sygesikringskort får I samme behandling som den lokale borger i det pågældende land. Der vil i flere lande være en egenbetaling på mellem 30-40%.
Der vil ikke – som i dag med rejsesygesikringen på det gule sundhedskort – være en alarmcentral, der kan hjælpe kunderne, hvis de kommer til skade. Denne service overtages af forsikringsselskabet - men kun hvis I har tegnet en rejseforsikring. 

Priser og betingelser

Priserne på forsikringen varierer efter rejsemål og hvilke type af forsikring der ønskes. Vær opmærksom på at ved rejser udenfor EU/EØS skal der tegnes en udvidet eller verdens forsikring. Du er meget velkommen til at kontakte vores tekniske arrangør AlfA Travel for råd og vejledning om, hvilken forsikring der er relevant for dig. Ring gratis på 80 20 88 70 eller bestil forsikringen hos Gouda her.
Seneste nyt
13.2.19
Alle entréer er INKLUDERET i efterårets turpriser!
Som noget nyt er alle entréer i efterårets rejseprogrammer INKLUDERET i turenes......
Klassikernes Rejseforening  |   Brønlundsvej 9  |   9210  Ålborg SØ  |   8669 1987  |   info@klassikerne.dk