Vi løfter sløret for efteråret 2019

26. oktober 2018

Rejserne i efterårsferien 2018 forløb alle godt. Det er vores indtryk, at alle har været glade for turene og syntes, at det faglige udbytte har været stort.

Turene i påsken 2019 går til Rom-Napoli, Sicilien  og Det klassiske Grækenland og bestillingerne er godt i gang. Man kan læse mere om disse ture under det enkelte rejsemål.

Vi er godt i gang med at planlægge efterårsferien 2019; som noget nyt satser vi på at få afgange både fra Billund og København på et eller flere af rejsemålene. 

Rejsemålene er:

  • Apulien – en gentagelse af turen i efterårsferien 2018. Turen blev hurtigt udsolgt og der var venteliste. Derfor gentager vi turen.
  • Athen med udflugter ud af byen. Det er en gammel kending, men den var meget populær sidst vi havde den.
  • Rundt om Marmarahavet. Hvor er det? Marmarahavet er indsejlingen til Sortehavet. Vi skal have et par dage i Istanbul og derpå kører vi først langs nordsiden af Marmarahavet til Gallipoil-halvøen, der dels er kendt som stedet, hvortil perserkongen Xerxes førte sin hær i 480 f. Kr. og fra den allierede invasion i april 1915. Derpå kører vi til Troja, hvor der er et nyåbnet museum, og til Alexandria Troas, som Paulus besøgte. På vejen tilbage til Istanbul besøger vi Bursa, der er en gammel grækerby og Iznik/Nicaea, hvor Plinius den Yngre byggede et tempel.

Foruden disse tre ture til klassiske rejsemål arbejder vi på en tur til den tidligere koloni Trankebar i Indien. En af vores guider deltager i restaureringen af Trankebar og vi synes, at det kunne være interessant at komme dertil. Turen vil i givet fald finde sted i september 2019 og vil være med få deltagere.

Vi regner med, at alle ture er på hjemmesiden før jul.Seneste nyt
21.11.18
HUSK tilmeldingsfristen for turene i påsken 2019 - Tilmeld dig før alle pladser er væk.
Tilmeldingsfristerne for turene i påsken 2019 nærmer sig så småt - og tilmeldingerne......
26.10.18
Vi løfter sløret for efteråret 2019
Rejserne i efterårsferien 2018 forløb alle godt....
Klassikernes Rejseforening  |   Brønlundsvej 9  |   9210  Ålborg SØ  |   8669 1987  |   info@klassikerne.dk