NYHED! Direkte fly til Peloponnes

10. november 2021

Spar kr. 500,- pr. person!

Vi har været så heldige at sikre os en ny og direkte forbindelse til rejsen til Grækenland i foråret. Vi rejser direkte med Aegean, og kan tilmed spare kr. 500,- pr. person. Den nye pris er nu kr. 9.498,- (alle som tidligere har booket får naturligvis også denne rabat).

Udrejse fra København er kl. 12.50, og det betyder at det bliver lidt lettere for jyderne at nå frem til afrejse.

Denne tur er en rundrejse til Peloponnes, den sydligste del af det græske fastland, kun forbundet med resten ved en smal tange ved Korinth. I Korinth ser vi Apollontemplet og de flotte romerske ruiner. Her grundlagde Paulus en menighed, og vi besøger også resterne af den havneby, hvorfra han rejste videre på sine missionsrejser. I nærheden heraf ligger Isthmia, kendt for de isthmiske lege.

I Sparta opsøger vi de sparsomme rester efter denne by berømt for sin strenge opdragelse og sine modige soldater. Vi kigger også ind i det nye museum for oliven og olivendyrkning. I nærheden ligger Mystras, som man har kaldt et byzantinsk Pompeji på grund af de mange imponerende ruiner fra omkring 1300 e.Kr.

I Olympia besøger vi hele det hellige område og stadion samt det nye museum med fundene fra oldtiden og det gamle, der fortæller om legenes historie. I Nafplion hører vi om byens korte periode som Grækenlands hovedstad, og derfra tager vi på udflugt til Epidauros med helligdommen for lægeguden Asklepios og det bedst bevarede teater i Grækenland og til de mykenske borge i Mykene og Tiryns.

I Nemea gælder det hjemstedet for de nemeiske lege. Men stedet er også berømt for sine vine, og derfor aflægger vi også besøg på en vingård. I Athen besøges Nationalmuseet med de mange fund bl.a. fra Mykene

 Se hele beskrivelsen af rejsen her.


Seneste nyt
10.11.21
NYHED! Direkte fly til Peloponnes
Spar kr. 500,- pr. person!Vi har været så heldige at sikre os en ny og direkte......
Klassikernes Rejseforening  |   8669 1987  |   info@klassikerne.dk